Intr-o zi iti vei aminti

Intr-o zi iti voi deschide cerul, sa vezi acolo tot ce n-ai putut sa vezi. Tot ce-am ascuns, de teama sa nu te doara. Te-a durut oricum.

Intr-o zi vei alege sa fie ziua cand vei renunta la orice masca iti acopera ochii si orice scut iti apara inima. Nu vei mai avea nevoie de ele pentru ca atunci te vei elibera de toate poverile pe care te incapatanezi cu atata indarjire sa le duci.

Intr-o zi va plange cerul de deasupra ta si iti va spala toate lacrimile pe care nu le-ai plans tu. Iti vor ramane doar lacrimile de fericire, carora n-ai avut curajul sa le dai drumul.

Intr-o zi vei regasi tot ce-ai pierdut si ce-ai crezut ca nu mai exista, tot ce-ai lasat in urma si ai crezut ca va disparea. Ziua in care-ti vei strange din nou dorul la piept.

Intr-o zi iti vei aminti de tine, oricant de mult incerci sa uiti si sa ignori. De tine si de sufletul tau intreg. Si-atunci vei reusi sa te ierti pentru tot ce-ai adunat in suflet si-a ramas acolo fara sa mai ai cu cine sa imparti.

Intr-o zi te vei hrani cu fericirea ta reala, nu cu a celor pe care iti doresti sa-i faci fericiti si nici cu visurile care crezi ca nu se vor implini vreodata.

Pentru ca intr-o zi iti vei regasi curajul si puterea sa faci ca imposibilul sa devina posibil. Pentru ca poti. Pentru ca vrei. Si pentru ca am incredere in tine.

Nu ai pierdut nimic din ce-ai avut, doar ai lasat deoparte, sau ai lasat in urma, ori ai negat. Toate sunt acolo si nici macar timpul care-a trecut nu a reusit sa le altereze. Priveste cerul asa cum doar tu sti sa o faci si el ti se va deschide revarsand peste tine tot ce ai incetat sa visezi.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s